Domov > Aktuality > Oznam - stanovisko predsedu SZTPŠ p. Jána Riapoša
Oznam - stanovisko predsedu SZTPŠ p. Jána Riapoša

Vážení športovci,

v súvislosti so šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19, Vám zasielame oficiálne stanovisko predsedu Slovenského zväzu telesne postihnutých športovcov p. Jána Riapoša.

„Vzhľadom na situáciu, ktorá momentálne na Slovensku je v súvislosti s novým koronavírusom, rušíme do 31.3.2020 všetky športové podujatia organizované pod hlavičkou SZTPŠ príp. SPV v Bratislave a okolí. Taktiež Vás vyzývam, v prípade, že potrebujete vyriešiť záležitosti týkajúce sa vašej športovej alebo funkcionárskej činnosti, uprednostnite emailovú príp. telefonickú komunikáciu so zamestnancami pred osobnými návštevami sekretariátov SZTPŠ a SPV. “

Zároveň Vás chceme informovať, že všetky otázky súvisiace s ochorením COVID-19 Vám zodpovedia na telefonických linkách Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky  s nepretržitou prevádzkou – 0917 222 682 alebo  novykoronavirus@uvzsr.skAktuálny vývoj je taktiež možné sledovať na webovom sídle Ministerstva zdravotníctva https://www.health.gov.sk/Titulka.

ďakujeme za pochopenie a rešpektovanie daného stanoviska.

štk stolný tenis SZTPŠ

Liga vozíčkarov 2020/2021